Laang Restaurant

Laang is an Asian-inspired, vegetarian-friendly restaurant in Saigon. They provide progressive urbanites an all-day healthy dining experience using fresh ingredients sourced locally

The name “Laang” is a re-adaptation of the Vietnamese word "lặng yên", which means being still and calm among chaos. They strive to make it a space for peaceful reconnection, where people connect meaningfully with others and themselves via healthy food.

Dear TeaHouse

Dear TeaHouse is Vietnam’s 1st modern concept tea house. They offer urbanites high-quality tea products hand sourced in small batches from selected East Asian origins enclosed in thoughtfully designed ambiance with peaceful and meditative effect.

The New District

Lần đầu tiên ra mắt vào năm 2015, cùng các chủ đề thay đổi theo từng kì, Quận Mới được sáng lập với vai trò mang đến một không gian hội chợ độc đáo đồng thời là sân chơi mới lạ dành cho những bạn trẻ yêu thích thời trang, kết nối cộng đồng cùng những trải nghiệm mua sắm chất lượng và thú vị nhất.

Sau 2 năm, The New District thay đổi bộ mặt nhận diện mới, trở thành một cộng đồng đa dạng, phong cách và đặc biệt là cá tính nổi bật.

Foody Concept

Foody is an website and mobile application for everyone who loves food based in Vietnam from 2012, and now in Indonesia and Thailand. This is a re-branding project for Foody Thailand first.

飄向北方 | Stranger In The North

"I travelled to the North
Don't ask about my hometown
Not even the towering old wall could block the sadness
I travelled to the North
Is my family doing well?
Carrying a bag on my shoulder full of melancholy
Like a dust I'm drifting together with the wind
Who could bring me fly high to the sky?
..."
(Stranger in the North - Namewee)

NYC 2015

Tôi là một trong những đứa cuồng chân và hay thay đổi! Đến New York là một trong những chuyến đi đáng nhớ, đầy bất ngờ và nhanh như một giấc mơ.

Queen Sirikit Botanic Garden

Đây là vườn ươm xương rồng rất nổi tiếng tại Thái Lan, cách 27km từ thành phố Chiangmai, bạn có thể đến đây bằng xe máy hay tuk tuk hay songthaew. Vườn mở cửa từ 8g30 đến 5g chiều mỗi ngày.